Nieuws

Algemeen

Op onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws! We vertellen je graag welke nieuwe activiteiten we voor het komende kwartaal op de planning hebben staan, wanneer jij als vrijwilliger je kunt inschrijven voor deze activiteiten en welke activiteiten we reeds verzorgd hebben. Maar we houden je ook op de hoogte van vrijwilligers vergaderingen of andere activiteiten.

Heb jij suggesties, opmerkingen, tips of wellicht leuke foto’s van een activiteit waar jij bij bent geweest? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar stichting-steun@hotmail.com

Opschorting van onze inzet i.v.m. Corona.

Zoals in de berichten is gemeld hebben de organisaties, die de activiteiten voor onze doelgroep organiseren, in maart 2020 hun activiteiten voor on- bepaalde tijd opgeschort in verband met de corona pandemie tot dit weer veilig kan. Op dit moment, een jaar na het begin van deze betreurenswaardige ontwikkeling, is er nog geen concreet zicht op hervatting van de activiteiten, al komt er een sprankje licht aan het einde van de tunnel.