Onze activiteiten

2020

In maart 2020 hebben onze vrijwilligers een wintersportreis naar Oostenrijk begeleid om te ski├źn, te wandelen of te langlaufen. Voor de deelnemers een bijzondere ervaring.

In de eerste maanden zijn ook een aantal wandelingen van de wandelvereniging op zondag begeleid.

In de loop van maart 2020 kwam alles tot stilstand na het begin van de coronacrisis. Hierover is in de Berichten en bij het Financieel overzicht nader geïnformeerd.

2019

Door gebrek aan vrijwilligers om deze website te actualiseren kunnen wij niet in detail op de activiteiten ingaan. Wel is duidelijk dat onze vrijwilligers ca. 35 reizen van groepen van ca 7 personen naar binnen- en buitenlandse bestemmingen hebben begeleid, ca. 50 dagtochten van vergelijkbare groepen mogelijk hebben gemaakt en met vele zondagse wandeltochten en een wandelweekend zijn meegegaan. Zij hebben tevens intensief aan de voorbereiding en organisatie ervan deelgenomen.